Kantung Keemasan Harvest Gourmet Langkau ke kandungan utama

Wantan Goreng Harvest Gourmet

Image
Harvest Gourmet™ width=
recipe by Harvest Gourmet™

Ingredients

  • 1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 1/2 medium Lobak Merah
  • 3 unit Sengkuang Cina
  • 3 unit Cendawan Shiitake
  • 2 tangkai Daun ketumbar
  • 2 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 1/2 sudu kecil Serbuk Lada Putih
  • 1/2 sudu kecil Minyak Bijan
  • 10 unit Kulit Popiah
  • 2 keping Rumpai Laut
  • 1/2 cawan Minyak Masak

Sedia

19

Mins

Recipe Cooking Time

test

Masak

5

Mins

test

Hidangan

2

Orang

Directions

Step 01.

4 min

Dalam mangkuk, gaul rata Harvest Gourmet Stir Fry Mince, lobak merah yang dicincang, buah berangan yang dicincang, cendawan shitake yang dicincang, daun ketumbar yang dicincang, perasa cendawan, lada putih dan minyak bijan.

Step 02.

10 min

Masukkan kira-kira 1 sudu besar inti di tengah-tengah kulit popiah. Balut kemas untuk membentuk kantung.

Step 03.

5 min

Ikat kantung dengan jalur rumpai laut.

Step 04.

5 min

Panaskan minyak masak, goreng hingga kekuningan dengan api sederhana.

Nutrition Facts

191.03

kcal

6.63g

Protein

25.11g

Carb

7.07g

Fat

Write a review

Would you recommend this item?
Imej-imej
You have added 0 out of 3 allowed media item entities.

Discover Our Recipes

Wantan Goreng Harvest Gourmet

Image

Prep: 19 mins
Cooking: 5 mins
Serve: 2 people

Ingredients


  • 1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 1/2 medium Lobak Merah
  • 3 unit Sengkuang Cina
  • 3 unit Cendawan Shiitake
  • 2 tangkai Daun ketumbar
  • 2 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 1/2 sudu kecil Serbuk Lada Putih
  • 1/2 sudu kecil Minyak Bijan
  • 10 unit Kulit Popiah
  • 2 keping Rumpai Laut
  • 1/2 cawan Minyak Masak


Directions

Step 01.

4 min

Ingredients on this step:

Dalam mangkuk, gaul rata Harvest Gourmet Stir Fry Mince, lobak merah yang dicincang, buah berangan yang dicincang, cendawan shitake yang dicincang, daun ketumbar yang dicincang, perasa cendawan, lada putih dan minyak bijan.

Step 02.

10 min

Ingredients on this step:

Masukkan kira-kira 1 sudu besar inti di tengah-tengah kulit popiah. Balut kemas untuk membentuk kantung.

Step 03.

5 min

Ingredients on this step:

Ikat kantung dengan jalur rumpai laut.

Step 04.

5 min

Ingredients on this step:

Panaskan minyak masak, goreng hingga kekuningan dengan api sederhana.



Nutrition Facts


  • carbohydrates: 25.11g
  • energykilocalories: 191.03kcal
  • fat: 7.07g
  • protein: 6.63g

Print

Kami akan menghantar anda ke halaman:

Teruskan ke halaman?