Mi Panjang Umur dengan Harvest Gourmet Stir Fry Mince Langkau ke kandungan utama

Harvest Gourmet Stir Fry Mince dengan Mi

Image
Harvest Gourmet™ width=
recipe by Harvest Gourmet™

Ingredients

  • 3 sudu besar Minyak Masak
  • 1/2 inci Halia
  • 1 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 6 unit Cendawan Shiitake
  • 1 medium Lobak Merah
  • 300 gram Noodles, Telur, Kering, Unenriched
  • 2 1/2 paket Pak Choy
  • 1 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
  • 1 sudu kecil Kicap Pekat
  • 2 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 1/4 cawan Air
  • 1 sudu kecil Minyak Bijan

Sedia

10

Mins

Recipe Cooking Time

test

Masak

15

Mins

test

Hidangan

2

Orang

Directions

Step 01.

5 min

Panaskan minyak masak tumis hirisan halia hingga naik bau. Masukkan Harvest Gourmet Stir Fry Mince sehingga separuh masak.

Step 02.

3 min

Masukkan hirisan cendawan shitake, lobak merah yang dicincang, kacau rata. Masukkan sos tiram vegetarian, kicap pekat, perasa cendawan dan air. Gaul rata dan biarkan mendidih seketika.

Step 03.

5 min

Masukkan mi dan pak choy. Goreng sehingga sebati.

Step 04.

2 min

Tuangkan minyak bijan dan sedia untuk dihidangkan.

Nutrition Facts

300.07

kcal

13.16g

Protein

32.93g

Carb

12.97g

Fat

Write a review

Would you recommend this item?
Imej-imej
You have added 0 out of 3 allowed media item entities.

Discover Our Recipes

Harvest Gourmet Stir Fry Mince dengan Mi

Image

Prep: 10 mins
Cooking: 15 mins
Serve: 2 people

Ingredients


  • 3 sudu besar Minyak Masak
  • 1/2 inci Halia
  • 1 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 6 unit Cendawan Shiitake
  • 1 medium Lobak Merah
  • 300 gram Noodles, Telur, Kering, Unenriched
  • 2 1/2 paket Pak Choy
  • 1 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
  • 1 sudu kecil Kicap Pekat
  • 2 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 1/4 cawan Air
  • 1 sudu kecil Minyak Bijan


Directions

Step 01.

5 min

Ingredients on this step:

Panaskan minyak masak tumis hirisan halia hingga naik bau. Masukkan Harvest Gourmet Stir Fry Mince sehingga separuh masak.

Step 02.

3 min

Ingredients on this step:

Masukkan hirisan cendawan shitake, lobak merah yang dicincang, kacau rata. Masukkan sos tiram vegetarian, kicap pekat, perasa cendawan dan air. Gaul rata dan biarkan mendidih seketika.

Step 03.

5 min

Ingredients on this step:

Masukkan mi dan pak choy. Goreng sehingga sebati.

Step 04.

2 min

Ingredients on this step:

Tuangkan minyak bijan dan sedia untuk dihidangkan.



Nutrition Facts


  • carbohydrates: 32.93g
  • energykilocalories: 300.07kcal
  • fat: 12.97g
  • protein: 13.16g

Print

Kami akan menghantar anda ke halaman:

Teruskan ke halaman?