Nasi Clay Pot Harvest Gourmet Chargrilled Pieces Langkau ke kandungan utama

Nasi Clay Pot Harvest Gourmet Chargrilled Pieces

Image
Harvest Gourmet™ width=
Resipi oleh Harvest Gourmet™

Bahan-Bahan

  • 2 sudu besar Minyak Masak
  • 1/2 inci Halia
  • 1 paket Harvest Gourmet Chargrilled Pieces
  • 6 unit Cendawan Shiitake kering
  • 3 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
  • 2 sudu besar Perasa Cendawan
  • 2 sudu kecil Kicap Pekat
  • 1 sudu kecil Gula
  • 3 cawan Air
  • 2 1/2 cawan Beras
  • 2 sudu kecil Minyak Bijan
  • 2 paket Sawi

Sedia

10

Mins

Recipe Cooking Time

test

Masak

25

Mins

test

Hidangan

3

Orang

Langkah-Langkah

Langkah 01.

5 min

Panaskan minyak masak, tumis halia hingga naik bau. Masukkan Harvest Gourmet Chargrilled Pieces dan hirisan cendawan shitake yang telah direndam. Ketepikan.

Langkah 02.

15 min

Dalam periuk tanah, masak air dengan sos tiram vegetarian, perasa cendawan, kicap pekat, gula dan air. Masukkan beras dan biarkan masak.

Langkah 03.

5 min

Setelah nasi masak, masukkan bahan tumis. Biarkan nasi sehingga sedikit kering.

Langkah 04.

3 min

Tuangkan minyak bijan dan hidangkan bersama pak choy yang telah dicelur.

Maklumat Nutrisi

291.00

Kalori

10.81g

Protin

46.08g

Karbohidrat

6.49g

Lemak

Tulis Ulasan Anda

Adakah anda akan mengesyorkan item ini?
Imej-imej
Anda telah menambah 0 daripada 3 item media yang dibenarkan.

Temui Resepi Kami

Image

Prep: 10 mins
Cooking: 25 mins
Serve: 3 people

Ingredients


  • 2 sudu besar Minyak Masak
  • 1/2 inci Halia
  • 1 paket Harvest Gourmet Chargrilled Pieces
  • 6 unit Cendawan Shiitake kering
  • 3 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
  • 2 sudu besar Perasa Cendawan
  • 2 sudu kecil Kicap Pekat
  • 1 sudu kecil Gula
  • 3 cawan Air
  • 2 1/2 cawan Beras
  • 2 sudu kecil Minyak Bijan
  • 2 paket Sawi


Directions

Step 01.

5 min

Ingredients on this step:

Panaskan minyak masak, tumis halia hingga naik bau. Masukkan Harvest Gourmet Chargrilled Pieces dan hirisan cendawan shitake yang telah direndam. Ketepikan.

Step 02.

15 min

Ingredients on this step:

Dalam periuk tanah, masak air dengan sos tiram vegetarian, perasa cendawan, kicap pekat, gula dan air. Masukkan beras dan biarkan masak.

Step 03.

5 min

Ingredients on this step:

Setelah nasi masak, masukkan bahan tumis. Biarkan nasi sehingga sedikit kering.

Step 04.

3 min

Ingredients on this step:

Tuangkan minyak bijan dan hidangkan bersama pak choy yang telah dicelur.



Nutrition Facts


  • carbohydrates: 46.08g
  • energykilocalories: 291.00kcal
  • fat: 6.49g
  • protein: 10.81g

Print

Kami akan menghantar anda ke halaman:

Teruskan ke halaman?