Sup Rumpai Laut dan Tomato Harvest Gourmet Langkau ke kandungan utama

Sup Harvest Gourmet mince dan tomato

Image
Harvest Gourmet™ width=
recipe by Harvest Gourmet™

Ingredients

  • 1 kepala Kobis
  • 2 liter Air
  • 1 sudu besar Minyak Masak
  • 1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 20 gram Konbu
  • 1 unit Tomato
  • 1 unit Tofu Lembut
  • 2 1/2 sudu besar Perasa Cendawan
  • 2 sudu besar Tepung Kentang
  • 2 tangkai Daun ketumbar
  • 3 sudu besar Cuka Hitam

Sedia

10

Mins

Recipe Cooking Time

test

Masak

44

Mins

test

Hidangan

1

Orang

Directions

Step 01.

36 min

Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.

Step 02.

5 min

Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.

Step 03.

3 min

Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan perasa cendawan. Masukkan tepung kentang yang dilarutkan. Reneh hingga pekat.

Step 04.

1 min

Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan bersama cuka hitam.

Nutrition Facts

113.07

kcal

5.64g

Protein

12.32g

Carb

5.04g

Fat

Write a review

Would you recommend this item?
Imej-imej
You have added 0 out of 3 allowed media item entities.

Discover Our Recipes

Sup Harvest Gourmet mince dan tomato

Image

Prep: 10 mins
Cooking: 44 mins
Serve: 1 people

Ingredients


  • 1 kepala Kobis
  • 2 liter Air
  • 1 sudu besar Minyak Masak
  • 1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 20 gram Konbu
  • 1 unit Tomato
  • 1 unit Tofu Lembut
  • 2 1/2 sudu besar Perasa Cendawan
  • 2 sudu besar Tepung Kentang
  • 2 tangkai Daun ketumbar
  • 3 sudu besar Cuka Hitam


Directions

Step 01.

36 min

Ingredients on this step:

Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.

Step 02.

5 min

Ingredients on this step:

Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.

Step 03.

3 min

Ingredients on this step:

Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan perasa cendawan. Masukkan tepung kentang yang dilarutkan. Reneh hingga pekat.

Step 04.

1 min

Ingredients on this step:

Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan bersama cuka hitam.



Nutrition Facts


  • carbohydrates: 12.32g
  • energykilocalories: 113.07kcal
  • fat: 5.04g
  • protein: 5.64g

Print

Kami akan menghantar anda ke halaman:

Teruskan ke halaman?