Ingredients
- 1 sudu kecil Minyak Masak
- 1/2 unit Kobis
- 1 batang Brokoli
- 1 sudu besar Minyak Masak
- 3 unit Cendawan Shiitake
- 1/2 paket Harvest Gourmet Chargrilled Pieces
- 1 batang Saderi
- 1/2 paket Cendawan Putih Shimeji
- 1/2 medium Lobak Merah
- 1/2 sudu besar Perasa Cendawan
- 1 cawan Air
- 1 1/2 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
- 2 sudu besar Tepung Kentang
Sedia
10
Mins
Masak
13
Mins
Hidangan
5
Orang
Directions
Step 01.
4 min
Panaskan minyak masak, tumis kobis cincang dan ketepikan. Rebus brokoli. Ketepikan.
Step 02.
6 min
Panaskan minyak masak, tumis cendawan yang dipotong dadu hingga naik bau. Tambah dalam Harvest Gourmet Chargrilled Pieces, saderi yang dipotong dadu, shimeji putih dan lobak merah yang dihiris. Gaul sebati. Masukkan perasa cendawan, gaul rata.
Step 03.
3 min
Untuk sos, masak air, masukkan sos tiram. Masukkan kanji kentang yang telah dilarutkan. Gaul hingga pekat.
Step 04.
5 min
Untuk menghidangkan, letak kobis tumis di bahagian bawah, masukkan tumisan sayur, susun brokoli rebus di sekeliling pinggan dan tuangkan sos. Sedia untuk dihidangkan.
Nutrition Facts
97.78
kcal
5.46g
Protein
10.68g
Carb
3.97g
Fat
Tags
Discover Our Recipes
Ingredients
- 1 sudu kecil Minyak Masak
- 1/2 unit Kobis
- 1 batang Brokoli
- 1 sudu besar Minyak Masak
- 3 unit Cendawan Shiitake
- 1/2 paket Harvest Gourmet Chargrilled Pieces
- 1 batang Saderi
- 1/2 paket Cendawan Putih Shimeji
- 1/2 medium Lobak Merah
- 1/2 sudu besar Perasa Cendawan
- 1 cawan Air
- 1 1/2 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
- 2 sudu besar Tepung Kentang
Directions
Step 01.
4 min
Ingredients on this step:
Panaskan minyak masak, tumis kobis cincang dan ketepikan. Rebus brokoli. Ketepikan.
Step 02.
6 min
Ingredients on this step:
Panaskan minyak masak, tumis cendawan yang dipotong dadu hingga naik bau. Tambah dalam Harvest Gourmet Chargrilled Pieces, saderi yang dipotong dadu, shimeji putih dan lobak merah yang dihiris. Gaul sebati. Masukkan perasa cendawan, gaul rata.
Step 03.
3 min
Ingredients on this step:
Untuk sos, masak air, masukkan sos tiram. Masukkan kanji kentang yang telah dilarutkan. Gaul hingga pekat.
Step 04.
5 min
Ingredients on this step:
Untuk menghidangkan, letak kobis tumis di bahagian bawah, masukkan tumisan sayur, susun brokoli rebus di sekeliling pinggan dan tuangkan sos. Sedia untuk dihidangkan.
Nutrition Facts
- carbohydrates: 10.68g
- energykilocalories: 97.78kcal
- fat: 3.97g
- protein: 5.46g
Write a review