Gulungan Jed Harmoni Harvest Gourmet Mince Langkau ke kandungan utama

Gulungan Sayuran Harvest Gourmet Mince

Image
Harvest Gourmet™ width=
recipe by Harvest Gourmet™

Ingredients

  • 1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 2 gram Lumut Hitam Kering
  • 1/2 medium Lobak Merah
  • 1 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 8 daun Kobis Cina
  • 2 sudu besar Minyak Masak
  • 6 unit Cendawan Shiitake
  • 1/2 cawan Air
  • 1 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
  • 2 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 1/2 sudu kecil Serbuk Lada Putih
  • 1 sudu kecil Gula
  • 1 sudu besar Tepung Kentang
  • 2 sudu kecil Minyak Bijan

Sedia

3

Mins

Recipe Cooking Time

test

Masak

15

Mins

test

Hidangan

2

Orang

Directions

Step 01.

2 min

Tuangkan sos di atas pinggan. Susun gulungan jed kukus. Sedia untuk dihidangkan.

Step 02.

3 min

Dalam mangkuk, gaul rata Harvest Gourmet Stir Fry Mince, lumut hitam yang direndam, lobak merah yang dicincang dan perasa cendawan.

Step 03.

10 min

Rebus daun kubis hingga lembut sedikit. Keringkan. Isikan isi. Balut kemas. Kukus selama 5 minit.

Step 04.

3 min

Untuk sos, panaskan minyak masak, goreng cendawan kisar hingga naik bau. Masukkan air, sos tiram vegetarian, perasa cendawan, lada putih dan gula. Gaul sebati.

Step 05.

2 min

Pekatkan dengan kanji kentang yang telah dilarutkan. Masukkan minyak bijan. Kacau rata.

Nutrition Facts

100.70

kcal

3.46g

Protein

5.32g

Carb

7.31g

Fat

Write a review

Would you recommend this item?
Imej-imej
You have added 0 out of 3 allowed media item entities.

Discover Our Recipes

Gulungan Sayuran Harvest Gourmet Mince

Image

Prep: 3 mins
Cooking: 15 mins
Serve: 2 people

Ingredients


  • 1/2 paket Harvest Gourmet Stir Fry Mince
  • 2 gram Lumut Hitam Kering
  • 1/2 medium Lobak Merah
  • 1 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 8 daun Kobis Cina
  • 2 sudu besar Minyak Masak
  • 6 unit Cendawan Shiitake
  • 1/2 cawan Air
  • 1 sudu besar Sos Tiram Vegetarian
  • 2 sudu kecil Perasa Cendawan
  • 1/2 sudu kecil Serbuk Lada Putih
  • 1 sudu kecil Gula
  • 1 sudu besar Tepung Kentang
  • 2 sudu kecil Minyak Bijan


Directions

Step 01.

2 min

Ingredients on this step:

Tuangkan sos di atas pinggan. Susun gulungan jed kukus. Sedia untuk dihidangkan.

Step 02.

3 min

Ingredients on this step:

Dalam mangkuk, gaul rata Harvest Gourmet Stir Fry Mince, lumut hitam yang direndam, lobak merah yang dicincang dan perasa cendawan.

Step 03.

10 min

Ingredients on this step:

Rebus daun kubis hingga lembut sedikit. Keringkan. Isikan isi. Balut kemas. Kukus selama 5 minit.

Step 04.

3 min

Ingredients on this step:

Untuk sos, panaskan minyak masak, goreng cendawan kisar hingga naik bau. Masukkan air, sos tiram vegetarian, perasa cendawan, lada putih dan gula. Gaul sebati.

Step 05.

2 min

Ingredients on this step:

Pekatkan dengan kanji kentang yang telah dilarutkan. Masukkan minyak bijan. Kacau rata.



Nutrition Facts


  • carbohydrates: 5.32g
  • energykilocalories: 100.70kcal
  • fat: 7.31g
  • protein: 3.46g

Print

Kami akan menghantar anda ke halaman:

Teruskan ke halaman?